test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Presentat el programa de Lloret Outdoor Summer Festival


Lloret de Mar ha presentat la programació del Lloret Outdoor Summer Festival, un festival que engloba la programació cultural lloretenca que es farà entre el juliol i el setembre.

El Lloret Outdoor Summer Festival d’enguany ha programat propostes musicals i de teatre, també visites guiades o un festival de drons. A més, dins d’aquest festival també s’hi inclouen propostes consolidades com el cicle de concerts Fenals de Música a la platja de Fenals, el Clon Festival, el Cinema a la Fresca, la Diada Castellera o la Temporada de Sardanes, que enguany celebra la 97a edició. Dins del festival també s’inclou la celebració de la segona edició del Pride Costa Brava que tindrà lloc aquest cap de setmana a la plaça Germinal Ros, i el Lloret Dron Festival, que se celebrarà del 28 al 30 de juliol.

Les propostes que es plantegen dins del marc de la Capital de la Cultura Catalana de Lloret 2023 hi ha La Núvia del Rom, que es farà del 13 al 16 de juliol al Cementiri Modernista. També hi ha la visita guiada a ‘Els Jardins del Drac’, als Jardins de Santa Clotilde; i la visita teatralitzada ‘Sorolla a Santa Cristina’.

El passat indià de Lloret de Mar també tindrà cabuda dins la programació del festival. S’han organitzat un seguit de visites guiades amb el nom ‘Ruta Indiana’ i també les ‘Nits d’estiu’ a la Casa Museu Can Font.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit