test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Lloret Outdoor Summer Festival 2024 ha programat més d’un centenar d’activitats

Arrencarà el cap de setmana del 14, 15 i 16 de juny amb la Fira dels Americanos


El municipi de Lloret de Mar ha presentat una nova edició del Lloret Outdoor Summer Festival. Enguany, en la seva vuitena edició, comptarà amb més d’un centenar d’activitats que se celebraran entre el 14 de juny i el 27 de setembre. Així, hi haurà des de visites guiades fins a cinema a la fresca, circ, música o propostes a l’entorn natural de Lloret.

Lloret Outdoor Summer Festival arrencarà el cap de setmana del 14, 15 i 16 de juny. Serà amb la Fira dels Americanos. Fins al setembre, però, el municipi celebrarà tota mena d’activitats.

Pel que fa a l’àmbit musical, destaquen el Clon Festival (arrencarà el 6 de juliol), el cicle de Fenals de Música (els dijous d’agost) i les ballades de sardanes, que es faran els dissabtes. També el Festival de Woodstock de 1969 (20 de juliol) i el concert tribut a Bob Marley (31 d’agost) entre d’altres. A més, la música també serà la gran protagonista durant la Festa Major de Santa Cristina amb concerts de Figa Flawas i la Banda Tropical, el 23 de juliol; de la Principal de la Bisbal, el 26 de juliol; o un concert de música electrònica, el 27 de juliol.

Enguany, el Lloret Outdoor Summer Festival també comptarà amb propostes de circ, dansa i clown. Per Lloret hi passaran la companyia belga Be Flat (10 de juliol), l’Esbart Dansaire Joaquim Ruyra de Blanes (16 de juliol), la companyia La Puant (6 d’agost) o la companyia Capicua (23 d’agost).

D’altra banda, el Teatre de Lloret també obrirà les portes aquest estiu perquè s’hi puguin veure assajos oberts d’espectacles en creació. Dues d’aquestes s’estrenaran al Festival Grec de Barcelona. A més, els dimecres dels mesos de juny, juliol i agost tornarà la programació de Cinema a la Fresca.

El Lloret Outdoor Summer Festival també inclourà la ruta indiana, la visita teatralitzada Miquel Boadas Parera. Un lloretenc nascut a l’Havana al Museu del Mar, una visita teatralitzada al Cementiri Modernista, sortides d’snorkel o gimcanes als Jardins de Santa Clotilde.

Tota la programació del Lloret Outdoor Summer Festival 2024 es pot consultar en aquest enllaç.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit