Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 27/09/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– La Generalitat ha acabat la perforació del túnel de la futura variant d’Anglès. La infraestructura compta amb una longitud de 486 metres i és la peça clau de la futura variant, que connectarà la C-63 amb l’N-141e i permetrà alleugerir la travessera urbana, traient els camions i el trànsit pesant del centre d’Anglès. Es preveu que un cop s’enllesteixi hi passin uns 5.100 vehicles diaris. L’objectiu és que la futura variant d’Anglès, que costa 21,6 milions d’euros, entri en servei abans no acabi l’estiu de l’any vinent.

– El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat en marxa una campanya enfocada a la promoció del turisme de reunions a la comarca. Entre les accions que s’han dut a terme hi ha la creació d’un vídeo en diferents idiomes que mostra, a grans trets, les possibilitats del territori en relació al turisme de reunions.
L’any passat ja es va crear un espai web amb tota l’oferta de turisme de reunions de la comarca del Maresme.

– I Pineda de Mar commemora el dia del turisme, que se celebra avui, amb una exposició fotogràfica que recupera imatges del municipi des del 1912 fins a gairebé la dècada dels 80. En elles es pot veure com ha anat canviant Pineda al llarg dels anys i com l’activitat turística ha conviscut durant anys amb altres sectors econòmics, com el de la pesca.

– Una altra població que celebra el Dia Mundial del Turisme és Lloret de Mar. Ho fa amb una jornada de portes obertes per conèixer el patrimoni local que tindrà lloc aquest dimarts.

– A Calella, Junts per Calella/PDeCAT i el PSC han acordat crear una comissió de seguiment del pacte de govern arran de l’anunci de l’alcalde Marc Buch d’encapçalar la llista de Junts per les eleccions municipals de l’any vinent. En un comunicat, Junts per Calella i PSC expliquen que la ciutadania es mereix que els responsables públics i polítics prioritzin els interessos col·lectius per damunt d’interessos partidistes i personals, en una clara al·lusió a l’alcalde.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit