test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 24/11/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Ajuntament de Tossa de Mar ha aprovat la signatura del conveni amb la Secretaria d’Estat de Turisme del govern espanyol i el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat que ha de permetre executar el Pla de Sostenibilitat Turística. Aquest pla preveu la inversió d’1,2 milions d’euros al municipi en dos anys que seran finançats per les tres administracions. Entre els projectes que s’executaran hi ha les millores en el camí de ronda en el sector de Porto Pi; una nova il·luminació ornamental a la Vil·la Romana, Casa de Cultura i Ca l’Acerbi o la creació de nou contingut pel Museu de la Dona, entre altres.

– Els hospitals comarcals de Calella i Blanes ja gestionen les baixes automàtiques per ingrés. D’aquesta manera, els pacients que ingressin als dos centres -ja sigui de forma urgent o programada- rebran la baixa laboral de forma automàtica a través de l’aplicació La Meva Salut i s’estalviaran així desplaçaments dels familiars al centre d’atenció primària per gestionar la baixa.

– L’arbucienc Nil Masó s’ha proclamat subcampió d’Espanya d’enduro en la categoria de 65 centímetres cúbics. Haa estar després de disputar la quarta prova de la Copa d’Espanya d’Enduro infantil, que va tenir lloc el dissabte 5 de novembre a Sant Mateu, a Castelló. En Nil, de només 11 anys, ja en fa 6 que corre sobre dues rodes, i des de l’any passat participa en tres competicions: la Copa Catalana Enduret, la Copa Catalana de Trams d´Enduro i la Copa d’Espanya d’Enduro.

– I el concert solidari del grup Fil de Gospel del diumenge a Blanes ha recaptat 3.140 euros. El grup de gospel de Pineda de Mar ha actuat per primer cop a Blanes aquest passat cap de setmana i ho ha fet al Teatre de Blanes. La recaptació anirà destinada a la Fundació Aspronis que treballa amb persones discapacitades intel·lectuals a Blanes, Palafolls i Malgrat.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit