Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Podcast notícies360 del dijous 23/12/2021


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El consell de ministres aprovarà aquest dijous l’obligatorietat de la mascareta a l’exterior –excepte a espais naturals. La mesura entrarà en vigor aquest divendres i estarà vigent “fins tan aviat com sigui possible”, segons ha explicat el president espanyol Pedro Sánchez. En canvi, Sánchez ha justificat que l’executiu espanyol no adopti altres tipus de mesures més restrictives i les deixi, en tot cas, en mans de les Comunitats Autònomes perquè les dades no són com les del març del 2020.

-El plenari del Consell Comarcal de la Selva ha aprovat aquest dimarts al vespre el pressupost de l’ens per al 2022. Els comptes comarcals ascendeixen a 50.819.000 euros, una xifra que creix un 6,49% respecte a la d’aquest 2021. Aquest increment del pressupost per al 2022 el protagonitzen principalment dos departaments, el de Territori i Sostenibilitat, amb una pujada de més de 4 milions, i el de Gestió Tributària i Cadastral, amb una pujada de més de 700.000 euros respecte el 2021.

-Un barri de gent humil a l’extrem sud de Calella està de celebració aquest dimecres. El bar Pepe’s, ubicat en un dels baixos dels Apartaments Codina, ha repartit 15 MEUR de la rifa de Nadal entre clients i veïns de l’entorn. L’establiment juga des de fa anys al 19517 –el tercer premi–, quan el sogre de l’actual propietari va començar a vendre loteria de Nadal.

-El festival Arts d’Estiu de Pineda ha anunciat aquest dimecres els primers artistes del cartell de l’any 2022. Destaquen Hombres G, el dia 4 d’agost i Joan Manuel Serrat, el 12 d’agost. El concert del cantautor forma part de la seva gira de comiat ‘El vici de cantar’. El certamen Arts d’Estiu se celebrarà un any més a la platja de Pineda de Mar i les entrades es posaran a la venda aquest dijous.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit