Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda deixa la direcció de l’Arts d’Estiu després de 12 anys

El relleu l'agafarà la productora barcelonina The Project


El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar ha anunciat que no seguirà a la direcció del festival Arts d’Estiu. Ho ha fet a través d’un comunicat publicat a la xarxa social Instagram. L’entitat ha estat al capdavant de l’organització de l’esdeveniment durant 12 anys. Ara exposa que “ha arribat el moment de fer un pas ENDAVANT”. Així, cedeix la direcció del festival a la promotora barcelonina The Project, que passarà a gestionar ara el festival.

En el comunicat, el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda agraeixen “la confiança, la feina i la il·lusió dipositades en el projecte per part de totes les persones i entitats implicades”. Destaquen que, en conjunt, han fet que l’Arts d’Estiu es convertís en “una de les convocatòries culturals més rellevants del Maresme i la costa de Barcelona”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Festival ARTS d’Estiu (@artsdestiu)

Aquest any, l’Arts d’Estiu canvia de nom i de localitat. La setmana passada es va saber que el nou festival portaria el nom de Nits d’Estiu. A més, també canviarà d’enclavament, enguany es farà a La Llàntia, entre Pineda i Santa Susanna.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit