Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda i Santa Susanna acolliran el festival de música Nits d’Estiu, el relleu de l’Arts d’Estiu

Dilluns s'ha convocat una roda de premsa on es presentaran més detalls de l'acord i del nou festival


Els municipis de Pineda de Mar i Santa Susanna organitzaran, conjuntament, en el nou festival de música Nits d’Estiu. Aquest esdeveniment agafa el relleu de l’Arts d’Estiu, el festival de música de Pineda que l’any passat es va cancel·lar després que Territori no autoritzés la celebració de l’esdeveniment a la platja dels Pins.

El Nits d’Estiu se celebrarà a la platja de La Llàntia, un terreny compartit entre els dos municipis del Maresme. Així ho ha explicat en declaracions a Ràdio Marina l’alcalde de Pineda, Xavier Amor.

“Treballàvem discretament amb l’Ajuntament de Santa Susanna per recuperar el festival [de l’Arts d’Estiu] en uns terrenys on ja s’hi havia fet una edició. Són els terrenys de La Llàntia, que estan en el terme municipal de Santa Susanna i de Pineda de Mar, per tant, són compartits. L’escenari s’instal·larà al terme municipal de Santa Susanna i el ‘village’, al terme de Pineda.”

Per aquest dilluns s’ha convocat una roda de premsa on es presentaran més detalls de l’acord de col·laboració entre els dos ajuntaments maresmencs per tirar endavant el nou festival. Amor, però, ha avançat a Ràdio Marina que aquest “projecte nou s’ajusta a tota la normativa”.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit