test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 20/09/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Una trentena de persones van ocupar dijous passat un edifici buit amb 22 pisos a Caldes de Malavella. Van ser els veïns els que van donar l’avís de l’ocupació de l’edifici, situat al carrer Girona de la població. Després d’hores de negociació amb la policia local i els Mossos d’Esquadra, els ocupes van marxar voluntàriament de l’edifici segons expliquen des de l’Ajuntament en un comunicat. El bloc de pisos ocupat es troba davant de l’escola Sant Esteve i no està habitat. Alguns dels pisos són propietat d’entitats bancàries. Tant els propietaris com les entitats bancàries han denunciat els fets.

-Els càmpings gironins han tancat l’estiu amb ocupacions de fins al 90%. L’associació de càmpings de la demarcació qualifica la temporada turística de “bona” després de dos anys “difícils” per la pandèmia i constata que s’ha recuperat el client estranger. El sector, a més, ha aconseguit “fidelitzar” els turistes d’arreu de Catalunya, que continuen a l’alça.

-Riudellots ja ho té tot a punt per a la festa major que comença el proper dissabte. Buhos i Diversiones són els plats forts d’un cartell d’actuacions d’una festa major que inclou activitats per a totes les edats. Enguany, la festa major de Riudellots recupera la normalitat després de dos anys de restriccions per la pandèmia.

-A Malgrat han començat una campanya de sensibilització i prevenció sobre la contaminació marina a les escoles. Sota el nom “Aquí comença el mar” l’Ajuntament ha organitzat un taller amb els alumnes de 4art d’ESO de l’Institut que participaran en la creació d’unes plaques informatives que es col·locaran en embornals del poble. El missatge és clar: el mar comença molt abans del contacte amb la sorra. L’objectiu és sensibilitzar la població sobre la importànca de no llençar residus que perjudiquin els mars i oceans.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit