Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ocupacions del 80 i 90% als càmpings de la Costa Brava aquest Nadal


Els càmpings de la demarcació de Girona, especialment els de la Costa Brava, tanquen les vacances de Nadal amb ocupacions d’entre el 85 i el 90%. El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, ha detallat que només hi havia obert un 30% de les places del litoral gironí, però aquells que han obert han registrat bones xifres d’ocupació.

“Els països d’Europa com Alemanya, Holanda o Bèlgica, que també fan vacances en les mateixes dates que nosaltres, és un client molt acostumat a anar de càmping. I el fet que hi hagi oferta a les comarques de Girona i hagi fet molt bon temps, ha fet que als càmpings de la costa que estan funcionant hi hagin ocupacions del 85 i 90%, que ha sigut una ocupació molt important”.

Per la seva banda, l’Associació Turística d’Apartaments (ATA) a les comarques gironines també ha fet un balanç satisfactori de les vacances. Els seus establiments han registrat reserves que anaven entre el 70 i el 90%. La nit de Cap d’Any, però, diversos dels apartaments van penjar el cartell de complet.

El bon temps d’aquests dies ha permès tenir molts visitants a les poblacions de la costa, però també han registrat bones xifres els empresaris de l’interior, de la ciutat de Girona. A la zona del Pirineu s’han mantingut un alt nivell de reserves malgrat la manca de neu a les estacions d’esquí.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit