Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 23/11/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Els ciutadans del Maresme classifiquen el turisme com el tercer sector econòmic que més riquesa aporta a la comarca. Així es recull a les conclusions d’un informe sobre elaborat pel LabTurisme de la Diputació de Barcelona i el Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública. Pel davant s’hi troben el comerç i la indústria, en aquest ordre. En darrera posició hi ha el sector primari, que comprèn la pagesia, la ramaderia i la pesca.

– També al Maresme, l’associació MIFAS ha presentat un estudi a l’Ajuntament de Tordera on es recullen un seguit de barreres arquitectòniques al municipi que dificulten la mobilitat a les persones amb diversitat funcional.
Des de l’ajuntament explique que començaran a treballar amb les conclusions d’aquest informe per fer més accessible el municipi.

– Renfe cancel·larà aproximadament uns 400 trens a Catalunya per la vaga contra el traspàs de competències de la xarxa de Rodalies. Els serveis mínims decretats pel Govern fixen una freqüència de pas del 66% en les hores puntes i del 33% la resta del servei els cinc dies de vaga, que seran el 24 i 30 de novembre i l’1, 4 i 5 de desembre, coincidint amb l’inici del Pont de la Puríssima. Les aturades de 24 hores també seran secundades pels treballadors d’Adif, el gestor d’infraestructures. Els empleats reclamen aclarir quin serà el seu futur després de la creació de la societat participada per Generalitat i Estat, Rodalies de Catalunya que assumirà l’R1, R2sud i l’R3.

– Arriba una nova Marxa pels Valents. Aquest pròxim 25 de febrer, aquesta cursa impulsada per la Policia Local de Caldes de Malavella i que recull fons per la investigació del càncer infantil, celebrarà la seva sisena edició.
Les inscripcions ja estan obertes. Enguany es proposen de nou dues opcions de recorregut a peu, una de 7 i una de 10 quilòmetres. A més, també hi haurà dos recorreguts per fer en bici: un de 13 i un de 28 quilòmetres.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit