test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“No és només paisatgisme, també és incentivar la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels veïns i la conscienciació social cap a la sostenibilitat”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Jordi Farré, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. Amb ell parlem sobre el 7è Fòrum de Viles Florides que se celebra aquest divendres a Malgrat, municipi escollit per la seva gestió dels espais verds.

El regidor destaca que Malgrat “és l’únic municipi del maresme que té les quatre flors d’honor”. Amb aquestes, i la tria per ser el municipi que acull el Fòrum de Viles Florides d’enguany, Farré assenyala que “és un reconeixement que ens fa la gent que es dedica al món de l’horticultura ornamental a la nostra feina”. A més, afegeix que també és un reconeixement a “tot el poble de Malgrat, perquè quan tu instaures una forma de veure tot l’univers paisatgístic i ornamental, fas participar la gent, que se’n senti orgullosa i que ho traslladi a casa seva”.

Farré explica que la gestió dels espais verds al municipi de Malgrat sempre ha anat lligada al “racionament de l’aigua i a com ha de ser el seu ús”. A més, afegeix que des de fa 15 anys que no fan servir fitosanitaris. Així, conclou, que “anem pel bon camí, però hem de continuar, no ens podem aturar aquí”.

El regidor exposa que “aquestes petites coses que estem fent” no només fan referència al paisatgisme i a la jardineria, sinó que també contribueixen a “incentiven la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels veïns i la conscienciació social cap a la sostenibilitat”.

D’altra banda, Farré també parla del delta de La Tordera, un espai entre Malgrat i Blanes. Aquí, ha dit que “hi hem de treballar per preservar-lo, perquè és d’una gran riquesa”. “Ja hi estem fent coses, però podem fer-hi més”, diu.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit