test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat acull el 7è Fòrum Viles Florides aquest divendres

Viles Florides ha escollit Malgrat per la seva gestió dels espais verds


El municipi de Malgrat de Mar acull el 7è Fòrum Viles Florides aquest divendres 12 d’abril. El moviment Viles Florides, de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, ha escollit Malgrat per la seva gestió dels espais verds.

El 7è Fòrum Viles Florides estarà dedicat a la crisi climàtica i a la sequera. Es farà el 12 d’abril a l’Arxiu Municipal de Malgrat i, com apunten des de l’ajuntament, aplegarà especialistes de diferents municipis de Catalunya i, també, del Principat d’Andorra.

Des de Viles Florides, cada any organitzen un fòrum dedicat a una temàtica concreta. Aquest any la població escollida ha sigut Malgrat de Mar per la tasca que fa anys que desenvolupa el Servei Municipal d’Espais Verds per adaptar-se al canvi climàtic. Per exemple, els jardins de pluja que van presentar al mes de febrer.

Un fòrum dedicat a la crisi climàtica i a la sequera

La jornada començarà a les nou del matí i s’allargarà fins al vespre. Entre els actes programats destaca la conferència de l’investigador emèrit de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) de la Generalitat de Catalunya, Robert Savé. També hi haurà una taula rodona sobre la gestió de l’aigua en la jardineria, enfocada als casos de Malgrat, Vila-seca i Igualada. A més, també destaca la visita tècnica que es farà per conèixer els espais verds de Malgrat a càrrec del cap del servei, Carles Garcia.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit