Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Montserrat Candini deixa l’alcaldia de Calella


Montserrat Candini anuncia que deixa l’alcaldia de Calella per recuperar-se del càncer que pateix i renuncia a l’acta de regidora després d’onze anys com a primera dona al capdavant de l’Ajuntament. Ha explicat que vol centrar-se en el tractament per curar-se de la malaltia i dedicar més temps a la família.

Candini ha comparegut avui a la sala de plens del consistori acompanyada de tot el govern, per a qui ha tingut unes paraules d’agraïment: “Aquesta és una tasca d’equip. Les grans transformacions no són mai obra d’una persona, ho són de tot un equip. Als que estem davant de tot ens correspon liderar i assumir responsabilitats, però els projectes són dels grups i dels equips. Dels governs que els realitzen i dels grups de l’oposició que els matisen, els complementen o els esmenen; són de tots”.

Durant la intervenció ha parlat del seu interès en “el benestar de les persones, el progrés i la projecció de Calella i la plenitud de Catalunya” i creu que deixa “una Calella millor que la que em vaig trobar.”

A part de ser alcaldessa de Calella des del 2011, Montserrat Candini ha estat diputada de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya del 2015 al 2017 i portaveu adjunta del Grup Parlamentari Català de CIU al Senat en les legislatures 2008-2011 i 2011-2015.
També ha estat cap de gabinet del conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (1996-2000), directora general del Departament de Medi Ambient (2000-2002), directora general de Política Territorial (2002-2004), directora del Pla de Dinamització Turística del municipi de Santa Susanna (2004-2007) i consellera delegada de Serveis a les persones del Consell Comarcal del Maresme (2007-2008).

L’Ajuntament de Calella ha convocat un ple extraordinari i urgent per aquest dijous a la tarda en el que es formalitzarà la renúncia de Montserrat Candini.

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit