Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Més d’un miler de persones visiten el Concurs de Catifes de Flors d’Arbúcies

Els guanyadors han sigut els veïns dels carrers Segimon Folgueroles, Castell, Major i els Catifeixons


Aquest cap de setmana els carrers d’Arbúcies s’han omplert de catifes de flors per celebrar el Concurs de Catifes. A més, aquest any, segons assenyala l’Ajuntament d’Arbúcies, s’ha batut un rècord de nombre de catifes, amb 31 confeccions florals. El municipi, d’altra banda, ha acollit a prop d’un miler de visitants que han gaudit d’aquesta mostra d’art efímer que pot arribar a ser patrimoni immaterial de la humanitat de l’UNESCO.

Aquest any, doncs, s’han confeccionat un total 31 catifes de flors. Ara bé, només nou entraven al concurs per ser les que tenien la llargada mínima de 30 metres que marca el certamen. Paral·lelament al Concurs de Catifes, s’han elaborat fins a 25 raconsCATIFES.

En aquesta edició, el jurat ha decidit entregar quatre premis en lloc de tres, que és l’habitual. Així, el premi a l’originalitat i al disseny ha sigut per la catifa Juguem? de les veïnes i veïns del carrer Segimon Folgueroles. El premi a la varietat de flor ha estat per la catifa del carrer Castell titulada I demà?. El premi al treball l’han rebut dues catifes. D’una banda, Receptes del món, dels Catifeixons. Per l’altra part, La selva dels selvatans, dels veïns i veïnes del carrer Major.

Aquest diumenge a la tarda, la cercavila amb gegants, grallers i flabiolaires d’Arbúcies, la Colla Gegantera de Breda, Les Nòmades, Zeppelin i La Caixa de Trons de Girona han passejat per sobre les catifes. Així, han posat punt final a la jornada catifaire d’Arbúcies.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit