Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet Residencial Parc estrena nous vestidors i espai polivalent


Maçanet de la Selva ha estrenat els nous vestidors de la zona esportiva de Residencial Parc. Es tracta d’un espai que disposa d’una sala polivalent i vestuaris que poden fer servir totes les entitats del municipi. La inauguració va tenir lloc el passat diumenge 26 de febrer.

La construcció dels vestidors va començar el 2014 però l’empresa constructora no va finalitzar les obres i es va declarar insolvent. Davant aquesta situació, l’Ajuntament va iniciar un procés legal, el qual no va permetre l’ús de l’espai mentre hi hagués el procés judicial. El procés legal es va allargar fins al 2021 i les instal·lacions, després de gairebé 10 anys, ja estaven degradades pel pas del temps i diferents actes vandàlics.

Aquest passat 2022, l’Ajuntament de Maçanet va organitzar un procès participatiu per a recollir opinons de les veïnes i veïns de Maçanet Residencial Parc. L’enquesta va concloure que calia millorar l’espai i donar un ús polivalent a l’edifici dels vestuaris per la qual cosa el consistori va encarregar un projecte de millora de l’edifici a una constructora local.

Foto: Ajuntament de Maçanet de la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit