Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret acull el festival Som Benestar aquest cap de setmana


El festival Som Benestar arrenca aquest cap de setmana a Lloret de Mar. Del 19 al 21 de maig, l’Hotel Santa Marta acollirà un total de disset activitats i tallers sobre el benestar.

La programació començarà divendres 19 de maig amb la conferència ‘Lectura d’etiquetes alimentàries’ amb Fit and Eat by Anna i el taller ‘Respir de primavera’, d’Aromes al Bosc. També es farà una classe de ioga amb Alba Fit Yoga, una classe de stretch barre amb ClaB Danza y Barre, i un concert medidatiu amb bols tibetans a càrrec d’Edgar Tarrés.

El dissabte 20 de maig, la jornada començarà amb la conferència ‘Dieta microbiòtica’ amb Cristina Brondo i un una classe de rocket yoga amb Alba Fit Yoga. A més, es farà un taller de cosmètica natural amb Innata Natura i una taula rodona sobre ‘Natura i silenci’ amb Víctor Marín, Manu Mas-Bagà i Helena Cabruja. De cara a la tarda, hi haurà les conferències ‘La roda de la vida sana’ de Núria Coll i ‘La pau interior’ amb Gaspar Hernández. També es farà una sessió de mindfulness i una masterclass de ioga.

La programació acabarà diumenge amb una classe de ioga amb Maria Aurell, una conferència sobre alimentació sense tòxics de Marta Vergés, un taller de cuina macrobiòtica de l’Espai CuinarSa i el taller de fengshui de Gla Empordà.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit