Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El PGA de Caldes acollirà ‘Som Benestar’ aquest setembre, un festival dedicat a la salut i l’esport


El Patronat de Turisme Costa Brava de la Diputació de Girona ha impulsat el festival ‘Som Benestar’, dedicat a la salut i l’esport. ‘Som Benestar’, que se celebrarà del 15 al 18 de setembre, està adreçat a professionals i al públic interessat a conèixer i adquirir bones pràctiques de salut en diferents vessants.

Activitats destinades a la salut i l’esport per tota la demarcació

El festival ‘Som Benestar’ se suma al World Wellness Weekend i es dividirà en dues parts. La primera, del 15 al 16 de setembre, el festival es concentrarà a l’Hotel Camiral – PGA Catalunya Golf and Wellness de Caldes de Malavella. Aquí s’hi faran trobades de benestar holístiques dirigides per empreses del territori i per professionals referents en aquest àmbit. La programació d’aquesta primera part del festival inclou conferències, classes de ioga, tallers saludables i activitats basades en el benestar del cos i la ment.

La segona part del ‘Som Benestar’, que es farà del 17 al 18 de setembre, continuarà en altres espais i establiments de la demarcació. A la ciutat de Girona hi haurà una classe de ioga al barri vell de Girona a càrrec de Happyyoga Girona, esmorzar d’EspaiCuinarSa o accés a l’spa Aqva Banys Romans, entre d’altres.

Foto: Hotel Camiral – PGA Catalunya Golf and Wellness de Caldes de Malavella

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit