test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“La Trail Guilleries va començar com una cursa de poble, però en cada edició ens hem anat superant en nombre d’inscrits i aquest any estem arribant als 1.200”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanyen Judit Rovira, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, i Isaac Riera, un dels organitzadors de la Trail Guilleries. Hi hem parlat sobre la 6a Trail Guilleries, que se celebrarà el 25 i 26 de maig.

La regidora explica que la Trail Guilleries “vam començar que era una cursa de poble, i cada any hem anat creixent”. En aquesta línia, Riera afegeix que “cada any ens hem anat superant pel que fa a xifres i inscrits; l’esdeveniment ha anat augmentant en totes les seves cares”. De fet, en aquesta sisena edició, esperen arribar als 1.200 participants. “És una cursa totalment consolidada”, conclou la regidora.

Amb la Trail Guilleries “esperem que la gent s’ho passi molt bé, que gaudeixin del recorregut i de les Guilleries”, explica Riera. Rovira, per la seva banda apunta que és “un cap de setmana que ens convida a fer turisme convidat amb l’esport”. A més, afegeix, que també és “una oportunitat de donar a conèixer el producte local als corredors que venen”.

En aquesta edició, Judit Rovira assenyala que s’ha fet una crida a l’esport femení, per exemple, s’ha desdoblat el logotip de la cursa incorporant-hi una figura femenina. A més, aquest any la Trail Guilleries també serà el tret de sortida a la Setmana de l’Esport de Sant Hilari Sacalm.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit