Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Trail Guilleries de Sant Hilari acull més de 1.000 participants en la 5a edició

Sant Hilari Sacalm ha celebrat la 5a edició de la Trail Guilleries aquest cap de setmana del 27 i 28 de maig. En total, enguany han sigut 1.045 corredors i corredores que han participat per aquesta cursa que passa per camins i corriols de les Guilleries.

El dissabte 27 de maig es va disputar la Trail Guilleries Kids, les curses infantils. L’entrega de premis va comptar amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme. L’endemà diumenge va ser el torn dels adults amb tres curses de distàncies diferents: 16, 26 i 42 quilòmetres. També diumenge va tenir lloc la caminada, un recorregut d’11 quilòmetres.