Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

87 professionals són part del dossier de les arts escèniques i la música de la Selva d’aquest 2024

Aquest 2024, el dossier el conformen 87 companyies d'arts escèniques i grups de música de la comarca


El Consell Comarcal de la Selva ha presentat el Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2024. Aquest document vol ser un instrument per donar visibilitat a les propostes dels creadors artístics de la comarca. Així, segons l’ens comarcal, la finalitat és promoure el talent local i la cultura de proximitat.

El Dossier d’aquest 2024 el conformen un total de 87 companyies d’arts escèniques (teatre, dansa, circ, etc.) i grups de música de la comarca de la Selva. Tots amb un espectacle o proposta per exhibir. De fet, aquest és un dels requisits que les companyies i grups van haver d’acreditar per tal de formar part del dossier.

Aquest Dossier de professionals forma part de la iniciativa SelvaCultura, una estratègia de desenvolupament de l’àmbit cultural i creatiu de la comarca. SelvaCultura preveu tres pilars fonamentals de l’àmbit cultural: territori (acció cultural als municipis), agents culturals (professionals, entitats) i públic cultural. D’aquesta manera, el Dossier, que forma part de l’estratègia per promoure la cultura de proximitat, es pot consultar en línia i també en exemplars impresos repartits a tots els ajuntaments de la comarca.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit