Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Selva i el Maresme participen en la celebració de Benvinguts a Pagès


Les comarques de la Selva i el Maresme celebraran Benvinguts a Pagès La Festa. La nova edició dela festa de la pagesia catalana es farà entre el 30 de setembre i l’1 d’octubre. Entre totes dues comarques es podran visitar més d’una vintena d’expltacions i establiments agroalimentaris.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa que obre les portes d’explotacions i establiments en una aposta pel consum responsable i de proximitat. Així, i segons apunten des del Consell Comarcal del Maresme, és una oportunitat per saber què mengem tot veient persones que treballen la terra, cuiden els ramats o elaboren artesanalment els productes agroalimentaris. Per visitar les explotacions i els establiments maresmencs que participen al Benvinguts a Pagès 2023 s’ha d’omplir la inscripció en aquesta pàgina web.

Entre els establiments i explotacions participants del Maresme hi ha l’Horta Ecològica Pla de Munt de Palafolls, el Ragú Restaurante de Pineda de Mar, l’Espai Rural Cuina #hortaplademunt de Palafolls o la Cooperativa Agrària La Baixa Tordera de Tordera, entre d’altres. Els establiments selvatans que participaran a Benvinguts a Pagès La Festa són el Mas Vilar Rural i Turisme Rural Mas Romeu.

 

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit