Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La plantilla de Bershka Logística, a Palafolls, faran més mobilitzacions per desbloquejar el pacte d’empresa

Es faran tres noves mobilitzacions durant aquest pròxim mes de juny


Les treballadores i treballadors de Bershka Logística, situada a Palafolls, han aprovat en assemblea continuar amb les mobilitzacions. Segons el comunicat emès per la Secció Sindical de CCOO de la planta d’Inditex, l’objectiu és exigir a la direcció de la companyia el desbloqueig de les negociacions del pacte d’empresa, davant l’immobilisme que manté la companyia.

Les assemblees han comptat amb una participació important de la plantilla, de prop del 85%. Així, han decidit realitzar tres noves accions de protesta a partir del mes de juny.

A principis d’aquest maig, cent vint treballadors del centre logístic de Bershka a Palafolls han protestat davant la principal botiga de la marca al Portal de l’Àngel de Barcelona per reclamar una millora de sous.

Ara, es farà una nova mobilització a la mateixa botiga el dia 1 de juny. A més, segons el comunicat, l’assemblea també ha decidit fer una aturada productiva d’una hora i es manifestaran des de la fàbrica fins a la seu central de Bershka, que és a Tordera. Per aquesta segona nova mobilització, però, no han esmentat cap data. La Secció Sindical de CCOO de Bershka Logística també ha avançat que convocaran una vaga de 48 hores.

Per la seva banda, el comitè d’empresa ha instat la direcció de Bershka Logística a pronunciar-se. A més, també l’ha instat a donar resposta a les reivindicacions de la plantilla en matèria salarial. Totes dues parts, però, es reuniran el dia 22 de maig per tractar aquesta qüestió.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit