Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La llista de Junts pel 12-M inclou a cinc representants del Maresme

Són l’actual diputada, la torderenca Judith Toronjo; l’alcaldessa de Vilassar de Mar, Laura Martínez; l’alcalde d’Arenys de Mar, Estanislau Fors; Sònia Rojas de Pineda; i Josep Grima, de Calella


Junts + Puigdemont per Catalunya ha presentat la seva llista per les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig. Ho ha fet aquest dissabte a un acte a Elna. A la llista, encapçalada per l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, hi ha cinc noms del Maresme.

Els representants maresmencs de la llista de Puigdemont són l’actual diputada Judith Toronjo, de Tordera, en la posició número 8 de la llista; i l’alcaldessa de Vilassar de Mar, Laura Martínez, al número 20. També hi ha l’alcalde d’Arenys de Mar, Estanislau Fors, al número 50; Sònia Rojas, presidenta de Junts de Pineda de Mar, al número 53; i Josep Grima, segons Tinent d’Alcalde de Calella, a la posició 74.

Representació per “la bona feina”

Carles Bosch, president de l’agrupació comarcal maresmenca de Junts, s’ha mostrat molt satisfet amb la representació de la comarca a la llista del MHP Puigdemont. Així, ha destacat aquesta participació com a resultat de “la bona feina” que es va fer al Maresme a les passades Municipals, on la comarca va presentar candidatura a totes les poblacions i va obtenir molt bons resultats.

Bosch també ha destacat “la gran tasca” que ha fet durant aquesta legislatura la diputada torderenca Judith Toronjo.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit