Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Jordi Orobitg, Eva Viñolas i Amadeu Breva seràn els representants selvatans per la llista d’ERC al Parlament a la demarcació de Girona

La llista definitiva se sabrà a partir del dimarts 2 d'abril


La militància de la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana de la Selva han escollit els representants comarcals per a la llista dels republicans al Parlament de Catalunya a la demarcació de Girona. Els escollits han sigut Jordi Orobitg, Eva Viñolas i Amadeu Breva.

Jordi Orobitg i Solé ha estat regidor-portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Lloret de Mar i vicepresident del Consell Comarcal de la Selva. També ha sigut diputat al Parlament de Catalunya en les legislatures XI, XII i XIII-XIV. A més, també ha estat el portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra, així com el president de la comissió de justícia del Parlament de Catalunya.

Eva Viñolas i Marin és, des del 2017, l’alcaldessa de Susqueda. Durant el mandat 2019-2023 va ser diputada a la Diputació de Girona. A més, en l’actualitat, també és la vicepresidenta primera del Consell Comarcal de la Selva i tercera del Consorci del Ter. D’altra banda, és membre de la junta de l’Associació de Micropobles de Catalunya i membre del Consell Català de Municipis Rurals.

Per la seva banda, Amadeu Breva i Teixidó és el coordinador dels serveis territorials a Girona de la Direcció General de Joventut.  L’any 2017 va entrar a formar part del govern municipal de la Cellera de Ter i durant el mandat 2019-2023 va ser el regidor d’esports i participació del mateix ajuntament.

Des d’ERC de Girona expliquen que la llista definitiva, amb les incorporacions de les sectorials i les propostes nacionals, així com quines posicions ocupen cadascun dels membres, se sabrà a partir del dimarts 2 d’abril.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit