Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Joaquim Vivas: “Que cadascú pagui pels residus que genera”


 

El Consell Comarcal de la Selva ha aprovat la taxa justa de residus i s’implementarà, de moment, a Vilobí d’Onyar, Riudellots de la Selva i Breda. Són tres municipis que fa més de quatre anys que tenen en funcionament la recollida porta a porta i serviran de prova per, més endavant, posar-ho en marxa a la resta de la comarca.

Al matí360 de Ràdio Marina hem entrevistat a Joaquim Vivas, conseller delegat de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Selva, i ha explicat que l’objectiu de la taxa justa és “que cadascú pagui pels residus que generi” i “que els que encara no ho fan bé, que paguin més que els que ho estan fent correctament”.

Amb aquesta taxa justa s’establirà una taxa fixa amb vuit recollides l’any i per cada recollida extra es pagarà un import addicional de 2,5 €. A més, es bonificarà l’ús del cubell de l’orgànica i cada utilització extra restarà 25 cèntims al rebut de les escombraries. Segons Vivas, és una manera de beneficiar “qui compra productes perennes, de proximitat, que porten poc embolcall”.

I sobre la població reticent als canvis, el conseller ha expressat que “dels municipis que fa temps que estan amb el porta a porta, ningú voldria tornar enrere” i que “només cal acabar de posar les eines perquè la gent faci el que toca”.

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit