Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Generalitat, Ajuntament de Blanes i Comitè d’Empresa creen la ‘Taula per a la Re-Industrialització de Nylstar’

La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Blanes i el Comitè d’Empresa de la fàbrica tèxtil Nylstar han creat la ‘Taula per a la Re-Industrialització de Nylstar‘. La proposta ha sortit després d’una reunió a tres bandes que ha tingut lloc aquest dimarts. Segons expliquen des de l’Ajuntament, l’objectiu és treballar de manera “conjunta” per tal d’assegurar la continuïtat de la plantilla i de l’empresa aconseguint nous projectes -en principi relacionats amb el sector tèxtil- que permetin a Nylstar mantenir l’activitat.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, explica que, més enllà de la Taula “no es descarta qualsevol altra solució” per garantir el futur de l’empresa:

“Més enllà d’aquesta no es descarta tampoc per part de la Generalitat, després de les converses mantingudes amb ells, doncs qualsevol altra solució que miri de garantir la continuïtat d’aquest teixit empresarial. Evidentment, amb un primer prisma en el món del tèxtil, que és allò que els espais de Nylstar han estat capdavanters. I així, la Generalitat ha estat treballant activament per a la recerca d’inversors que puguin tornar, no només la seguretat laboral a aquestes famílies, sinó també generar més feina i més ocupació al nostre municipi”.

La ‘Taula per a la Re Industrialització de Nylstar’ es reunirà per primer cop la setmana vinent.

Foto: Aj. Blanes

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit

NOTHING FOUND!