Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Esbart Joaquim Ruyra tanca la celebració del 60è aniversari aquest dissabte


L’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes oferirà el seu espectacle ‘Tornem a Casa’ aquest dissabte 2 de desembre a l’Església Santa Maria. Amb aquest espectacle, l’esbart posarà punt final als actes de celebració del 60è aniversari.

De l’espectacle ‘Tornem a Casa’ se n’han fet, fins al moment, quatre versions. La cinquena versió tindrà lloc aquest dissabte a les 9 de la nit a l’Església Santa Maria de Blanes. Des de l’Ajuntament expliquen que l’aforament és limitat, i les entrades estan numerades

Un espectacle per tancar els actes del 60è aniversari

La nova versió de l’espectacle 2023 significarà el punt final al reguitzell d’activitats que s’han estat fent al llarg de tot aquest any per commemorar els 60 anys de vida de l’Esbart.

El nom de l’espectacle ‘Tornem a Casa’ es deu al fet que l’Esbart Joaquim Ruyra es va crear fa seixanta anys a redors de l’Església Santa Maria, és on té clavades les seves arrels. Va ser així com va sorgir la idea de fer el ball en aquest recinte tan especial, conferint-li a les actuacions del cos de dansa un toc únic i especial des de tots els punts de vista.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit