Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els treballadors de Nylstar Blanes mostren “desconfiança” amb la direcció després d’un canvi de nom de l’empresa


Els treballadors de la fàbrica Nylstar de Blanes han expressat aquest dijous la seva “desconfiança” amb la direcció de l’empresa després que aquesta hagi registrat un canvi de nom i hagi retirat part de la producció a un magatzem de Canet de Mar. Ho ha explicat el president del comitè d’empresa, Xavier Cherino, en una compareixença davant la comissió d’Empresa i Treball del Parlament de Catalunya aquest dijous a la tarda.

Cherino ha detallat que l’endemà de la retirada de l’ERO que havia de fer fora 24 treballadors de la planta blanenca, la companyia es va emportar 40 tones de teixit a un magatzem de Canet de Mar i el 12 de gener va registrar un canvi de nom. Després d’aquests moviments, els representants dels treballadors han demanat a les administracions la intervenció de l’empresa per garantir el seu futur.

Els sindicats han explicat que des del dia de la retirada de l’ERO per part de Nylstar Blanes no han rebut “cap resposta” sobre la mesura ni el futur de la planta de Blanes. El que sí que han anunciat els membres del comitè d’empresa és que s’han instal·lat generadors de llum i dipòsits de gas, el que podria significar una represa de l’activitat i una mesura per tal d’evitar possibles talls de subministrament elèctric, com va passar a la tardor a causa dels impagaments.

A hores d’ara, els 84 treballadors de la fàbrica de Blanes ja estan operatius perquè s’ha acabat l’ERTO que hi havia a l’empresa. Tot i així, de moment les màquines segueixen aturades i no hi ha cap tipus de moviment a la fàbrica, un fet que genera inquietud a la plantilla.

Foto: Xavier Pi/ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit