Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Elena Gadel torna al NEC i presenta ‘La dona que em vesteix’


La cantant Elena Gadel ha presentat el seu últim treball La dona que em vesteix al seu concert al festival Nits d’Estiu Calella (NEC). Amb aquesta actuació, Gadel ha tornat al NEC, un festival que va arrencar l’any 2019. De fet, durant el concert, Gadel va confessar la voluntat de tornar al NEC l’any 2024.

El Far de Calella es va omplir de gom a gom en motiu del concert d’Elena Gadel al NEC aquest divendres 14 de juliol. En aquest concert, Gadel va presentar les cinc peces de La dona que em vesteix, un treball que parla de l’amor i del conflicte. De fet, aquestes cançons tenen un to intimista i cru i expliquen històries personals, algunes marcades per la violència masclista.

Altres artistes destacats que passaran pels escenaris del NEC 2023 seràn El Pony Pisador i Lágrimas de Sangre, el divendres 28 de juliol al Parc Dalmau; Macaco, amb Alex Serra & Totidub, el dissabte 29 de juliol al Parc Dalmau; Sara Roy, el divendres 11 d’agost al Far; o, Ramon Mirabet, el divendres 1 de setembre, al Far.

Foto: Ajuntament de Calella

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit