Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“El NEC és un festival amb el tret diferencial de buscar la intimitat i la proximitat amb l’artista i, a més, és l’únic que es fa dins d’un far”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Josep Grima, segon Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Calella. Amb ell hem parlat de l’edició d’aquest 2024 del Nits d’Estiu Calella, el NEC.

Grima explica que el NEC és un festival amb un “tret diferencial”: “busca la intimitat, el tu a tu, la proximitat amb l’artista”, diu. A més, afegeix que és l’únic festival que es fa dins d’un far, un espai “que t’abraça”, com apunta.

Aquest any, però, el festival presenta novetats com els ‘Espectacles NEC’ on hi actuaran Mishima i Quimi Portet, grups tribut a Queen i a El Último de la Fila o l’actor i humorista Pep Plaza. El segon Tinent d’Alcalde assenyala que “festival vol obrir la mirada i provar altres formats i vies”. A més, apunta la programació s’ha fet pensant en un públic més adult perquè “el jovent amb més experiència té moltes ganes d’anar de festival”.

Una altra novetat serà l’escenari de les arts, un espai de quilòmetre zero que combinarà música i gastronomia per les estones prèvies als concerts. Grima fa èmfasi en el fet que amb el NEC “es tracta que la gent es faci seu el sentit més mediterrani, que gaudeixi d’aquests moments i que tot sigui una experiència agradable”.

 

Amb el patrocini de:

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit