Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“El projecte de la dessaladora està en pausa perquè ara, sense la pressió de l’emergència, tenim la tranquil·litat de fer les coses ben fetes i de manera definitiva”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Enric Dotras, president Gremi Hostaleria de Lloret de Mar. Hi hem parlat sobre l’anunci d’aturar el projecte de la dessaladora que els hotelers lloretencs volien posar en marxa aquest mes per poder omplir les piscines de cara a l’estiu.

Dotras explica que “més que aturar el projecte, ho deixem en suspens mentre reubiquem en una ubicació definitiva la dessalinitzadora”. El president del Gremi d’Hostaleria recorda que “quan aquest procés va començar, vam haver de córrer molt, anàvem contra rellotge per poder salvar la nostra temporada turística”. A més, afegeix que hi va haver una “reacció negativa, perquè va sortir abans la notícia que la sol·licitud dels permisos” que havien sol·licitat a l’administració.

“Amb emergència i conjuntament amb l’Ajuntament de Lloret es va decidir ubicar aquesta planta en una zona lateral al passeig, per posar en marxa provisionalment la màquina”, explica Dotras. Ara, “quan passem a estar en excepcionalitat, l’ajuntament ens diu que no té sentit, perquè tenim garantida l’aigua fins al gener del 2025, i que no es pot muntar la planta a primera línia”. Per això, explica, que el projecte “ara està en pausa, sense la pressió de l’emergència i amb la tranquil·litat de fer les coses ben fetes i de tenir la màquina ubicada definitivament”. Dotras explica que “amb els serveis tècnics municipals estem estudiant una ubicació definitiva i, després s’hauran de fer els projectes corresponents i les sol·licituds, tot el que s’havia fet fins ara era provisional per aquest estiu en un context d’emergència”.

Paral·lelament, però, el president del gremi també assenyala que “se seguirà treballant en la línia de reduir el consum”. “El tema de la sequera ha arribat per quedar-se”, afirma.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit