Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“El Pla Activa’t demostra que quan treballem de manera interdepartamental, les coses surten bé i surten més ràpid”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Jordi Hernàndez, alcalde de Blanes. Amb ell hem parlat de la posada en marxa del Pla Activa’t.

D’aquests primers mesos de mandat, l’alcalde en fa un “balanç positiu”. “Es nota que som un equip de govern actiu. Està anant molt bé perquè tot el que estem fent demostra molt de dinamisme”, diu Hernàndez.

Pel que fa al Pla Activa’t, Hernàndez comenta que és “un pla de xoc de neteja, però va més enllà perquè també inclou campanyes informatives i cíviques”. “És una cosa molt més global i integral que no pas un pla de neteja”, diu. El batlle de Blanes també destaca la col·locació d’una deixalleria mòbil. “És facilitar que la gent tiri els residus on toca”, explica. Tot i això, Hernàndez exposa que a Blanes li queda feina per fer en qüestió de reciclatge. Per exemple, comenta que “volem implantar una campanya del porta a porta molt més ambiciosa”. “És intentar no generar i el que generem reciclar-ho bé”, marca com a objectiu general.

“Els diners hi són per fer una cosa que el ciutadà agraeixi”, diu l’alcalde. Així, tot i que preveu que el Pla Activa’t podrà arribar a generar molèsties els veïns, confia en el fet que “valdrà la pena”. D’altra banda, Hernàndez també ha subratllat que el Pla Activa’t compta amb la feina de diferents departaments del consistori. Així, conclou que, “es demostra una altra vegada que quan les coses surten interdepartamentals, surten i surten molt més ràpid”.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit