test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tret de sortida als actes de commemoració del 150è aniversari del naixement de Carl Faust

Aquest any se celebra el 72è aniversari de la seva mort i el 150è aniversari del seu naixement


El Jardí Botànic Marimutra ha arrencat els actes de commemoració del 150è aniversari del naixement del fundador del jardí de Blanes, Carl Faust. El tret de sortida ha sigut aquest dimecres amb un acte de commemoració del 72è aniversari de la mort de Faust.

L’acte de commemoració de la defunció del botànic Carl Faust ha consistit en una ofrena floral a la seva tomba i, també, a l’estàtua que hi ha al Passeig de Mar de Blanes.

Faust va crear el jardí botànic blanenc fa cent anys. Un segle després, la Fundació Carl Faust, creada el 1951, continua mantenint la seva col·lecció botànica. A més, segueix apostant per la recerca, la conservació i la divulgació científica.

A la memòria de Carl Faust, la Fundació ha començat a desvelar alguns dels actes de commemoració del centenari que tindran lloc en el pròxim any. Entre d’altres, destaca la posada en marxa del Festival Familiar Botànic Marimurtríssim, la presentació de diverses exposicions a la Biblioteca Comarcal de Blanes i de diferents sales d’exposicions municipals. També la celebració de conferències amb motiu del centenari, presentacions de llibres de l’editorial pròpia de la Fundació “Edicions de Marimurtra” i una edició especial de la Setmana de la Ciència a la recta final de l’any.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit