Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El govern espanyol bonificarà els bitllets multiviatge de rodalies i mitja distància


El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimarts una bonificació del 100% dels bitllets multiviatge dels trens de rodalies i mitja distància operats per Renfe de setembre fins a finals d’any.

Sánchez ho ha dit durant el debat de política general al Congrés dels Diputats. Al Maresme i la Selva aquesta mesura s’aplicarà a les línies R1 i RG1 i les línies R2 Nord i R11. La bonificació passarà així del 50% al 100% per a tots els abonaments de rodalies i mitjana distància des de l’1 de setembre al 31 de desembre d’aquest any. La mesura se suma a la bonificació al metro urbà.

El president espanyol també ha anunciat la creació de dos nous impostos excepcionals i temporals a les grans energètiques i a la banca. Segons Sánchez, són mesures en resposta a l’increment de la inflació i permetran recaptar 3.500 milions d’euros l’any. Sánchez també ha anunciat que tots els estudiants de més de 16 anys que ja reben una beca, un milió, rebran una beca complementària de 100 euros al mes entre setembre i desembre d’aquest 2022.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit