Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Consorci de Promoció Turística del Maresme s’adhereix a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents


El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’ha adherit a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI). Es tracta d’un projecte promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SETUR) del govern espanyol que té com a objectiu contribuir a millorar la competitivitat de les destinacions turístiques i la qualitat de vida dels seus residents incidint en cinc àmbits d’actuació: la governança, la innovació, la tecnologia, la sostenibilitat i l’accessibilitat,

Fins ara, Santa Susanna era l’únic municipi del Maresme que estava adherit a la xarxa DTI, mentre que amb la incorporació del Consorci se’n beneficiaran tots els pobles i ciutats del Maresme. L’objectiu, segons expliquen des del Consorci, és poder avançar i millorar el sector turístic incorporant elements intel·ligents a objectes i serveis quotidians, però mantenint la seva accessibilitat.

Actualment, la xarxa DTI compta amb més de 540 membres, dels quals 370 són destinacions, 91 són empreses col·laboradores, 79 són membres institucionals i 3 són observadors internacionals.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit