Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Consell de la Selva obre les inscripcions del ‘Dossier de professionals de les arts escèniques i la música’


El Consell Comarcal de la Selva ha obert el període d’inscripcions per formar part del ‘Dossier de professionals d’arts escèniques i música de la comarca de la Selva 2023’. El termini per presentar-s’hi finalitza aquest dilluns 25 de juliol.

Dins del marc de la iniciativa SelvaCultura, l’objectiu del dossier és donar a conèixer els artistes i companyies de la comarca. D’aquesta manera, promoure la contractació de la cultura de proximitat entre els Ajuntaments de la Selva.

D’aquest dossier en poden formar part els professionals i companyies que treballin qualsevol disciplina dins les arts escèniques -dansa, teatre, circ entre altres- i la música. A més, cal que tinguin un espectacle per exhibir i que demostrin una trajectòria artística suficient.

Aquesta iniciativa es va posar en marxa la primavera de l’any 2017. Segons expliquen des del Consell Comarcal, des de la seva primera edició, el Dossier ha anat adquirint una major importància dins l’àmbit cultural a la comarca de la Selva i, també, a la resta de les comarques gironines.

Foto: CC Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit