Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Desconvocada la vaga de treballadors de Renfe que havia de començar aquest divendres


El Ministeri de Transports i els sindicats han arribat a un acord aquest dijous a la tarda per desconvocar la vaga que havia de començar aquest divendres contra el traspàs de Rodalies a la Generalitat. Segons han confirmat fonts sindicals, la desconvocatòria s’estén a tots els dies, és a dir, aquest divendres, el 30 de novembre i 1, 4 i 5 de desembre.

A Catalunya, un total de 4.000 treballadors estaven cridats a la protesta. La Generalitat havia establert uns serveis mínims del 66% en hores punta a Rodalies i un 33% durant la resta dels serveis i Renfe havia previst la supressió de fins a 400 trens. Aquest dijous els usuaris han denunciat que els treballadors ja estaven duent a terme una “vaga encoberta” ja que s’han registrat nombrosos retards i algunes incidències.

El Ministeri de Transports ha difós una nota en què explica que s’ha arribat a un acord amb els sindicats per “treballar de la mà en el procés de transferència de la gestió de Rodalies de Catalunya i en el futur de Renfe Mercaderies”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit