Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella i Pineda tornen a reclamar a Territori la millora de la sortida de l’autopista amb la N-II per reforçar la seguretat

Els alcaldes reclamen aquestes millores per garantir una mobilitat segura en els dos nuclis urbans que, com apunten, tenen un elevat grau de desplaçament, especialment en la temporada d'estiu


Els ajuntaments de Calella i Pineda de Mar han enviat una carta conjunta a la consellera de Territori, Ester Capella. Els dos consistoris reclamen al Departament executar, en el menor termini possible, la millora de l’enllaç de la sortida de l’autopista C-32 amb la carretera N-II. El 29 de març de 2023 els dos ajuntaments ja van adreçar-se al llavors conseller Juli Fernández amb un escrit exposant la mateixa qüestió.

Els alcaldes Marc Buch (Calella) i Xavier Amor (Pineda) demanen que es reforci la seguretat en aquesta entrada que regula el trànsit rodat a les dues ciutats del Maresme. Els dos consistoris consideren “imprescindible” una millora de la sortida de l’autopista C-32 perquè es tracta d’una via amb dos carrils per sentit que registra un nivell elevat d’accidentalitat. Així, veuen necessari que s’il·lumini aquest tram i que s’implementin mesures viàries per reforçar-ne la seguretat. D’altra banda, també demanen que es revisin els tancaments perimetrals de l’autopista i de la seva sortida per tal d’evitar l’accidentalitat amb fauna cinegètica.

D’altra banda, també s’han dirigit al Director General de Transports i Mobilitat, Oriol Martori. Ho han fet per sol·licitar-li una reunió per abordar la millora del servei públic de transport entre els dos municipis. Concretament, Calella i Pineda volen incrementar la freqüència de la línia de bus Segalés 691, que connecta les dues ciutats. Com assenyalen els dos consistoris, incrementar aquesta línia “milloraria la qualitat del servei i satisfaria millor les necessitats dels usuaris”.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit