test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Caldes acull la VI Marxa pels Valents aquest cap de setmana

Com a novetat, aquest any s'ha separat el recorregut per aquells que el vulguin fer en bici i aquells que el vulguin fer a peu per qüestions de seguretat


Arriba una nova Marxa pels Valents. Aquest diumenge 25 de febrer, aquesta cursa impulsada per la Policia Local de Caldes de Malavella i que recull fons per la investigació del càncer infantil celebrarà la seva sisena edició. Com a objectiu per la VI Marxa pels Valents l’organització s’ha marcat arribar a les 1.500 persones participants i als 20.000 euros de recaptació. Així ho va apuntar Xavier Muñoz, sotsinspector de la Policia Local de Caldes i un dels impulsors de la marxa, durant una entrevista al matí360 de Ràdio Marina.

Enguany es proposen de nou dues opcions de recorregut a peu, una de 7 i una de 10 quilòmetres. A més, també hi haurà dos recorreguts separats per fer en bici: un de 13 i un de 28 quilòmetres.

De recollir cues a fer una cursa

L’1 d’octubre del 2017, en el marc de la Fira de l’aigua, el cos de la Policia Local de Caldes de Malavella va fer una tallada de cabells per recollir cuetes per fer perruques per a nens i nenes malalts de càncer. Vist l’èxit de la recollida l’aleshores Sergent en cap Xavier Muñoz es va reunir amb dos caps de policia d’altres poblacions per compartir les sensacions. De la trobada va sorgir la idea de fer escuts solidaris. Així, la campanya s’ha escampat per tot Catalunya.

De moment hi ha més de 200 municipis col·laborant en la campanya #PelsValents a través dels cossos de Policia Local, Protecció Civil, IPAs, o d’altres. També hi ha cossos implicats fora de Catalunya. Amb tot, fins ara, s’han recaptat més de 800.000 euros que s’han entregat a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit