test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull el tancament les Jornades de Ciclisme Segur 2023


Blanes acollirà el tancament de les Jornades de Ciclisme Segur 2023 aquest dijous a l’Institut Serrallarga. Les jornades, organitzades per la Generalitat i la Federació Catalana de Ciclisme, s’han celebrat duranr tot l’any en cinc localitats gironines.

Les Jornades de Ciclisme Segur són un pla pilot per millorar la seguretat i gaudir del ciclisme. Per fer-ho, durant les Jornades s’ha abordat una de les problemàtiques que més afecta aquest esport: els accidents viaris de ciclistes. Segons dades del Servei Català de Trànsit, durant el 2022 van morir 8 ciclistes a les carreteres catalanes, dues més que al 2021. Des de la Federació Catalana de Ciclisme apunten que aquestes dades corroboren la necessitat de conèixer els riscos del ciclisme. Així doncs, en aquestes jornades també hi participen Mossos d’Esquadra, el Servei Català de Trànsit o el Sistema d’Emergències Mèdiques.

L’Institut  Serrallarga de Blanes acollirà l’última sessió de les Jornades de Ciclisme Segur 2023 aquest dijous 28 de setembre. Les jornades es van encetar el 2 de febrer a Bamyoles i, des de llavors, han passat per Palafrugell, Girona i la Vall d’En Bas. Per poder participar a l’última sessió cal inscriure’s en aquest enllaç.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit