Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes acull el 7è torneig de futbol platja amb prop de 5.000 espectadors


La platja central de Blanes ha sigut l’escenari on s’ha disputat el VII Torneig de Futbol Platja. Després de dos anys sense poder-se organitzar, l’Ajuntament de Blanes calcula que l’esdeveniment esportiu ha arribat a comptar amb prop de 5.000 assistents entre tot el cap de setmana passat.

A la competició hi han participat 240 jugadors dividits en 16 equips locals i d’altres municipis com Barcelona o Castelldefels. El torneig va començar el dissabte 16 de juliol al matí. Diumenge al matí es van disputar els 8ens i 4rts de final. A la tarda es va jugar la semifinal i, a les 7 del vespre, la gran final, precedida pel tradicional Concurs de Xilenes i Faltes.

A la final del Trofeu Futbol Platja, organitzat pel Club Deportiu Blanes, la Federació Catalana de Futbol i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, s’hi van enfrontar els equips Teslaboral i de Càmping Solmar, guanyador de l’edició 2019. El partit va mantenir la tensió fins al final amb un mercador de 3 a 2 que deixava oberta la porta de l’empat. Finalment, l’equip Teslaboral va derrotar al Solmar per 3 gols a 2.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit