Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arbúcies comença les Enramades amb la botifarrada popular


Arbúcies arrenca la celebració de les Enramades d’aquest any amb la tradicional botifarrada popular. Aquest dijous al vespre, a la plaça de la Vila s’han cuit un total de 3.200 botifarres per sopar. Després de l’àpat, s’ha encés la traca, encetant així l’enramada del barri de la Plaça.

Com a novetat, aquest any s’ha avançat l’hora d’algunes de les passades per tal d’incentivar la participació de més veïns i veïnes del municipi. Així doncs, les danses es ballaran a la 1 del migdia i no a ¼ de 2, com era habitual.  I, en el cas de les passades, la de la Plaça, la del Sorrall i la de la Carretera començaran a les 10 del vespre i no a 2/4 d’11 com es feia anys enrere. De fet, la passada de la Plaça ha començat a les 10 del vespre.

A la passada, es porten atxes enceses al llarg del recorregut per tots els carrers de l’enramada acompanyats, aquesta primera nit, pels New Serafins interpretant l’himne de les Enramades: el Pasodoble ligero. Una gran rotllana al voltant de l’arbre de la Plaça ha tancat la passada donant pas a les sardanes, xotis i vals. Aquesta primera nit d’Enramades ha comptat amb el grup Sixtus.

A més, una altra novetat de les Enramades 2023 és la campanya ‘Balla la dansa té premi!’ de l’Associació de Comerç. Amb l’objectiu d’incentivar la participació de les festes populars, entre tots els dies que es balla la dansa, l’associació sortejarà premis valorats en 600 euros: un dinar per 2 persones, un vermut per 2 persones i regals sorpresa per dues persones.

Foto: Ajuntament d’Arbúcies

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit