test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pere Garriga: “Si et vols guanyar la gent d’Arbúcies, posa el ‘pasdoble lleuger'”


 

 

Arbúcies celebra la seva festa més esperada, les Enramades, “amb més ganes i empenta que mai”, segons paraules de l’alcalde Pere Garriga al matí360 de Ràdio Marina. Són unes festes que tenen l’origen a mitjans del segle XVI i tenen la particularitat que cada nit pren protagonisme un barri concret que és qui s’encarrega d’organitzar les activitats festives fins al vespre següent.

Garriga explica que no saben en quin moment de la història de la Passada del Castell, que és una cercavila amb atxes d’un dels barris arbuciencs, el ‘Pasodoble ligero’ es va convertir en l’himne de les Enramades.

El batlle arbucienc ha parlat d’altres celebracions com la revetlla de Sant Joan i també de temes més seriosos com el risc d’incendis forestals. El municipi selvatà es troba al bell mig del Parc Natural del Montseny i Garriga adverteix que “hem de gaudir de la natura, anar al bosc, tenir sensació de pau i tranquil·litat, però alhora hem de ser curosos perquè un gest involuntari pot provocar una desgràcia en forma d’incendi”.

Foto: Imatge d’arxiu de Pere Garriga

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit