Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Aquest divendres entren en vigor els abonaments gratuïts de Renfe per a l’últim quadrimestre de l’any


Els abonaments gratuits de Renfe per a l’últim quadrimestre de l’any entren en vigor aquest divendres. Per tant, els usuaris que viatgen amb el títol de franc de Rodalies i Mitjana Distància l’han de renovar abans si volen continuar fent-lo servir durant els pròxims quatre mesos.

En un comunicat, la companyia ha detallat que fins al moment ja ha expedit 240.000 bitllets que es podran fer servir entre l’1 de setembre i el 31 de desembre, dels quals 140.000 són de Rodalies i 100.000 de Mitjana Distància. Els títols bonificats es poden sol·licitar en qualsevol moment durant el període de vigència. Igual que en els quadrimestres anteriors, en tots els casos cal dipositar una fiança, que es retorna si es fan un mínim de 16 desplaçaments.

Els abonaments es poden adquirir a través de l’aplicació mòbil de Rodalies, la web de Renfe i els canals de venda de venda tradicionals -estacions o màquines automàtiques- i cal estar registrat prèviament.

Si el govern espanyol no prorroga la mesura, en principi aquest serà el darrer quadrimestre que Renfe oferirà bitllets gratuïts per a Rodalies i Mitjana Distància i bonificats al 50% en el cas dels títols d’alta velocitat i Avant.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit