Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Aniran a judici tres persones més pel suposat assetjament a la família de l’escola de Canet que va demanar el 25% de castellà

El pare de la menor ha impulsat una recollida de fons per poder sufragar les despeses per tenir una actuació "més intensa"


El jutjat d’instrucció 12 de Barcelona ha decidit obrir judici oral contra tres usuaris d’X pel suposat assetjament cap als pares i l’alumna de l’escola de Canet de Mar que van reclamar el 25% de classes en castellà. Aquests tres homes se sumen a un quart que ja havia estat enviat a judici. En la interlocutòria, al que ha tingut accés l’ACN, el jutge declara obert el judici oral contra els tres per delictes contra la integritat moral. A més, estableix que els acusats han d’abonar una fiança de 12.000 euros per les responsabilitats d’indemnització que se’n puguin derivar. La fiscalia de delictes d’odi i discriminació demana dos anys de presó per als implicats.

Es tracta de tres usuaris de la xarxa X (abans Twitter) que van fer “comentaris humiliants i feridors” contra la família de l’escola Turó del Drac de Canet. La família va demanar que les classes a l’aula d’I5 de la seva filla fossin en un 25% en castellà. Els fets es remunten a finals del 2021. La fiscal assegura que en algunes publicacions es feien “crides a l’aïllament i l’exclusió social” de la menor.

El pare de la menor recapta fons per ampliar la causa

D’altra banda, el pare de la menor ha impulsat una recollida de fons. L’objectiu és poder sufragar les despeses per tenir una actuació “més intensa” en el procediment, segons explica ell mateix en una carta que explica la iniciativa. L’objectiu és ampliar l’actuació contra altres persones que també van fer missatges contra la seva família a les xarxes socials. A més, afegeix que algunes autoritats públiques “també van tenir un paper rellevant en l’atac coral” que van patir.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit