Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Fiscalia demana dos anys de presó pels tuitaires que van “humiliar” la família de Canet que volia el 25% de castellà

Se'ls acusa de delictes contra la integritat moral de cadascun dels membres de la unitat familiar


La fiscalia de delictes d’odi i discriminació demana dos anys de presó per a tres usuaris d’X (abans Twitter) que van fer “comentaris humiliant i feridors” contra la família de l’escola Turó del Drac de Canet de Mar que demanava que les classes a l’aula de P5 de la seva filla fossin en un 25% en castellà.

Els fets es remunten a finals de 2021. La fiscal assegura que en algunes publicacions es feien “crides a l’aïllament i l’exclusió social” de la menor. En una d’aquestes piulades, un dels usuaris de la xarxa social va proposar de crear un grup anomenat ‘P5Ñ’ on hi anés sola aquesta alumna. La mateixa fiscal explica que l’ús de la lletra Ñ és en al·lusió al concepte ‘ñordo’ “per referir-se despectivament als espanyols”.

L’escrit de fiscalia també es recull altres comentaris on s’acusa la família que demanava el 25% de classes en castellà de “terroristes”, “colons”, “intransigents”, “inadaptats” o “nazis espanyols supremacistes”. També s’acusa els usuaris d’X investigats d’assenyalar a la família amb noms i cognoms “perquè visquessin un infern mediàtic”.

Segons el relat de fiscalia, el fet que aquests comentaris es viralitzessin va “incrementar de manera exponencial l’efecte vexatori i humiliant i el patiment de la família”. Per aquests fets, se’ls acusa de delictes contra la integritat moral de cadascun dels membres de la unitat familiar, el pare, a la mare i a la menor.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit