test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Absolt el mecànic acusat de vendre un cotxe que havia de reparar a Lloret


L’Audiència de Girona ha absolt el mecànic de Lloret de Mar acusat de vendre’s el cotxe d’un client que havia de reparar, segons ha avançat Diari de Girona. A més, l’Audiència també ha absolt l’intermediari de la venda.

La sentència de la secció quarta de l’Audiència de Girona ha resolt que no hi ha proves que acreditin la suposada estafa o l’apropiació indeguda. En aquest sentit, el document apunta que no hi ha cap factura de reparació, ni consta que s’hagi fet cap pagament. Ara bé, sí que hi ha documentació que enforteix la versió del mecànic i l’intermediari.

Els fets van tenir lloc a Lloret de Mar del 2018. Segons la versió dels acusats, el denunciant hauria venut el cotxe, el mecànic l’hauria arreglat i l’intermediari l’hauria revenut a un tercer per 1.000 euros. Segons recull la sentència de l’Audiència, hi ha un correu electrònic entre el propietari del vehicle i la dona del mecànic en què s’hi adjunta una fotocòpia del DNI del denunciant. Així, l’Audiència conclou que “no pot deure’s a la formalització d’un contracte de reparació”. Ara bé, sí que tindria sentit que fos per un contracte de compravenda. A més, l’Audiència també retreu a la víctima que denunciés els fets un any més tatrd quan “va veure el cotxe aparcat en un carrer i es va recordar per casualitat que era seu”.

D’altra banda, la secció quarta també li recorda al perjudicat queel judici es va haver de suspendre dues vegades perquè no es va presentar. D’aquestes dues interlocutories, la víctima no va justificar-ne l’absència, i per això se li han imposat dues sancions.

La sentència de l’Audiència de Girona que absolt el mecànic de Lloret de Mar encara no és ferma. A més, apunta que aquest cas era competència d’un jutjat penal. Ara bé, les acusacions han introduït agreujants que han fet pujar les seves peticions de presó per sobre dels 5 anys.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit