Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

19 municipis de la Selva i el Maresme reben una subvenció de l’ACA per mantenir i conservar lleres


L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha adjudicat les subvencions perquè els municipis puguin fer actuacions de manteniment i conservació de lleres en zones urbanes.

Al Maresme, són 11 municipis els que han rebut subvencions per dur a terme un total de 17 actuacions. Són els municipis de Mataró, Santa Susanna, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Òrrius, Cabrera de Mar, El Masnou, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac i Sant Iscle de Vallalta. La inversió total de l’ACA a la comarca del Maresme és de 370.376 euros.

A la Selva són 8 municipis els que han rebut subvencions per dur a terme un total de 11 actuacions. Són els municipis de Tossa de Mar, Osor, Fogars de la Selva, Riudellots de la Selva, Riells i Viabrea, Lloret de Mar, Anglès i Vidreres. La inversió total de l’ACA a la comarca de la Selva és de 162.434 euros.

La subvenció de l’ACA finançarà actuacions en domini públic hidràulic dins de zona urbana que comportin la retirada selectiva de grans densitats de vegetació que obstaculitzin el pas de l’aigua- També, que suposin l’erradicació d’espècies vegetals invasores que redueixen la capacitat de desguàs, la retirada d’arbres morts i caiguts i la retirada i redistribució de sediments.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit