test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Territori remodelarà l’accès a l’AP-7 de Maçanet


El Departament de Territori de la Generalitat invertirà 250 milions d’euros en millorar i potenciar un total de 16 enllaços viaris de les autopistes AP-7 i AP-2. Entre aquests hi ha la millora de l’enllaç de la C-35 a Maçanet de la Selva. A més també es milloraran els accessos a l’AP-7 de Girona Nord i Girona Sud.

L’import d’aquesta inversió, segons fonts del departament, ve transferit de l’Estat espanyol en el marc de les encomandes de gestió acordades entre les dues administracions. Des de Territori preveuen que aquesta setzena d’actuacions a l’AP-7 i a l’AP-2 milloraran la connectivitat amb les autopistes estatals. A més, afegeixen que també permetran reduir el trànsit de llarg recorregut que utilitza la xarxa viària local gràcies a l’increment del nombre d’accessos a la xarxa d’autopistes.

Pel que fa a l’AP-7, més enllà dels enllaços de Maçanet i Girona, es milloraran 6 enllaços més ja existents. L’objectiu de Territori és incrementar la capacitat i funcionalitat i, a més, incorporar nous moviments d’accés a l’autopista. Els enllaços que també es milloraran seran el de la C-60 a la Roca del Vallès; el de l’N-150-C-58 direcció a Tarragona; el de la B-30-C-58 direcció a Barcelona; i, el de Vilafranca del Penedès centre. A més, també es milloraran els accessos a Montmeló-Parets del Vallès i la compelació amb la connexió amb la C-17 i C-33 i els punts quilomètrics 6,8 i 8,2 de la B-30 a Cerdanyola del Vallès.

D’altra banda, també es construiran 7 nous enllaços. A l’AP-7 serà el de T-315 a Bellisens, el de Masdenverge, la connexió B-40 i C-55 a Abrera, el de Sant Celoni/la Batllòria, el de Banyeres del Penedès i el de la C-51 al Vendrell. Pel que fa a l’AP-2 serà el nou enllaç de Castelldans.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit