test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 21/05/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– El municipi de Pineda de Mar és una de les 35 localitats on Salut Pública desplegarà el Programa per a la prevenció i l’abordatge de l’obesitat infantil a Catalunya. Aquesta iniciativa vol combatre la creixent problemàtica de l’obesitat infantil des dels punts on es detecta una prevalença més elevada i altres factors determinants per a la salut.
A Pineda, primer, es farà una intervenció individual sobre els infants dotant de més recursos l’Equip d’Atenció Primària. Així, s’aniran ampliant les hores de visita de Dietista Nutricionista. Això s’acompanyarà d’un treball conjunt per dissenyar accions concretes a l’entorn municipal.

– El festival Revela’t de fotografia analògica de Vilassar de Dalt ha arrencat aquest cap de setmana la seva 12a edició amb una trentena d’exposicions amb la identitat com a denominador comú. Sota aquest paraigua, els artistes dibuixen un recorregut pel municipi a través de diferents perspectives sobre la identitat humana. La relació entre germans bessons, la maternitat, la identitat de gènere, els diferents tipus de relacions o la raça són algunes de les temàtiques referents. El festival s’allarga fins al 16 de juny, i això suposa un creixement respecte a l’any passat, ja que passa de tres a cinc setmanes. Al marge de les exposicions, també hi ha una àmplia programació amb activitats paral·leles per a tots els públics.

– Blanes ha finalitzat la primera edició del Costa Brava International Film Festival que, durant una setmana, ha convertit la població en referent cinematogràfic. El punt final l’ha posat la gala d’entrega de premis que s’ha celebrat aquest dissabte. El jurat ha atorgat 26 premis. Pájaros i El fred que crema s’han endut els guardons a millors llargmetratges (estatal i català) i Cuentas Divinas i La banyera en la categoria de curtmetratges. El jurat ha distingit per les seves representacions els actors Macarena Gómez, Eduard Lloveras, Abel Folk i Celia Freijeiro.

– La 69a edició de Girona Temps de Flors ha rebut uns 400.000 visitants, xifra que suposa un increment respecte a l’any passat. Una edició “molt positiva”, segons l’Ajuntament, que calcula que l’impacte econòmic serà superior als 10 milions d’euros. Amb tot, des del consistori reconeixen que “cal trobar un equilibri” per l’increment de visitants.


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit